دیدگاه 3 استاد دانشگاه درباره مسکن کوچک متراژ در نشست پژوهشکده نظر مطرح شد؛

پس از حاشیه ساز شدن برخی اخبار در خصوص احتمال ساخت مسکن کوچک متراژ 25 متری در شبکه های اجتماعی و رسانه ها، موضوعاتی نظیر اهمیت الگوی ساخت مسکن در توسعه، اقتصاد کلان و زندگی اجتماعی شهروندان بیش از پیش پررنگ شد.

عضو هیات علمی پژوهشکده نظر در گفت و گو با صبح ساحل: آیا به صورت علمی بررسی شده که شهرهای ما پر تراکم هستند؟/ اولین مزیت نسبی شهر بندرعباس که ارتباط با دریا باشد را از دست دادیم

ما محدودیت های خود ساخته برای خود تعریف می کنیم. می‌گویند تراکم شهر خیلی بالاست؟  آیا به صورت علمی بررسی شده که ما واقعا شهر پر تراکمی هستیم؟ من می‌گویم نیستیم.

مدیر پروژه سفر به هرمزگان در گفت و گو با روزنامه صبح ساحل: اقتصاد محلی دریاپایه بسیار کمرنگ شده است

فرنوش مخلص، مدیر پروژه سفر به هرمزگان در گفت و گو با روزنامه صبح ساحل گفت: امروزه به نظر می‌رسد اقتصاد محلی دریاپایه بسیار کمرنگ شده و شاید تا چند سال آینده خود مردم هرمزگان هم فقط خاطره‌ای از این معیشت به ذهنشان برسد. این یکی از آسیب‌های مهم و قابل ‌تأمل استان است که در بازدیدی کوتاه نیز به چشم می‌آید. 

در نشست شهرسازی روی آب مطرح شد؛ مشهودی: اساس طرح جامع شهرهای ایران روی آب بنا شده است/ منصوری: باید روی چند مساله کلیدی تهران تمرکز کنیم/ خسروی پور: اگر اجازه می‌دادند همین طرح جامع اجرایی شود امروز وضع بهتری داشتیم

نشست «شهرسازی روی آب» به منظور بررسی اثرات تثبیت جمعیت بر طرح جامع شهرها با حضور مهندس سهراب مشهودی (رییس گرونه شهرسازی جامعه مهندسین مشاور)، دکتر محمدجواد خسروی پور (رییس نهاد راهبری و پایش طرح های توسعه شهری تهران) و دکتر سید امیر منصوری (عضو هیات علمی دانشگاه تهران) در روز چهارشنبه یکم شهریورماه در گالری هنر و پژوهش نظرگاه برگزار شد.

واکاوی علل به سرانجام نرسیدن وعده ساخت 4 میلیون مسکن در گفت و گوی بازار نیوز با سید امیر منصوری؛

نظریه پرداز حوزه مسکن در خصوص عدم موفقیت دولت برای تحقق وعده ساخت ۴ میلیون مسکن گفت: عدم اقدام موثر دولت در حوزه مسکن به این علت است که کسی در دولت و وزارت راه و شهرسازی کاربلد نیست؛ وگرنه عزم و اراده برای حل مشکل در دولت وجود دارد.

در گفت و گو با روزنامه شرق؛ سید امیر منصوری: تهران برای نجات از زلزله هولناک زمان زیادی ندارد/ خانه‌های قریب به 5 میلیون تهرانی نیاز به نوسازی دارد

«بیشتر از نیمی از تهرانی‌ها در خانه‌های ناپایدار زندگی می‌کنند؛ خانه‌هایی که تنها روی دیوارهای حمال بنا شده‌اند و با حرکت‌های افقی زلزله به سادگی فرو می‌ریزند. مؤسسه علمی و تحقیقاتی جایکای ژاپن تخمین زده است با فعال‌شدن گسل‌های تهران و بروز زلزله‌ای بیشتر از ۶.۵ ریشتر، بلافاصله ۱.۵ میلیون تهرانی کشته می‌شوند. ۱.۵ میلیون نفری که از اعضای خانواده نزدیک به پنج میلیون تهرانی هستند که در بافت ناپایدار شهر ساکن‌اند. در واقع باید گفت با زلزله ۶.۵ ریشتری حدود نیمی از تهرانی‌ها اعضای خانواده و دوستان خود را از دست می‌دهند».

گردشگری شبانه؛ اقدامی راهبردی یا نمایشی در مدیریت شهری؟

اصطلاح «گردشگری شبانه»، به مکان و زمانی اشاره دارد که گردشگری در آن رخ می‌دهد. بنابراین این ارتباط گردشگری نه با ماهیت فعالیت‌های گردشگری و انگیزه‌های آن، بلکه با زمانی که این اعمال در آن انجام می‌شوند و حدود مکانی آن‌ها، مطرح می‌شود. علی‌رغم تدوین «طرح جامع منظر شبانه»، در اسناد رسمی و ادبیات دانشگاهی، هنوز تعریف درستی از اصطلاح «گردشگری شبانه» ارائه نشده و تحلیلی از دسته‌بندی انوع گردشگری شبانه از حیث نوع مخاطب، گزینش مکان مناسب و نوع فعالیت در بازۀ زمانی شب صورت نگرفته‌است. نظرآنلاین: امروزه مدیریت منظر شبانه در شهرها به یک مطالبۀ شهری و مدیریتی تبدیل‌شده و برنامه‌ریزی شبانه و جذابیت شهرها در شب موضوع مهم سیاست‌گذاری شهری است که در قالب موضوعی تخصصی برای آن در برخی شهرهای جهان برنامۀ «طرح جامع منظر شبانه» تهیه شده است چون در دهه‌های اخیر، وضعیت شبِ شهری که از آن به منظر شبانه یاد می‌کنیم، تغییر کرده است. شب در سیاست‌های شهری که مدت‌ها به‌عنوان یک موقعیت حاشیه‌ای در نظر گرفته می‌شد، اهمیت فزاینده‌ای یافته‌است. توسعۀ گردشگری شبانه به‌عنوان یکی از محورهای توسعۀ گردشگری شهری با تغییرات دامنۀ مکان و زمان فعالیت شهری همراه است. در سال‌های اخیر در کشورهای مختلف مانند فرانسه اقدامات متعددی در سطح...

مراسمات آیینی محرم در آذربایجان؛ شمع پایلاماخ، عزاداری تبریزی ها در 41 منزل

استان آذربایجان شرقی، در دهۀ محرم، به مانند دیگر استا‌‌ن‌‌ها دارای مراسمات آیینی متنوعی در هر کدام از شهرهای خود است. در ذیل به برخی از این مناسک محرم در آذربایجان اشاره می‌‌کنیم.

سید امیر منصوری: قیمت نجومی آثار فروخته شده در حراج تهران مشکوک است

نظرآنلاین: هفدهمین حراج تهران به منظور فروش آثار هنری، عصر جمعه گذشته برگزار شد. چکش خوردن برخی آثار با قیمت های چندین میلیارد تومانی باعث بروز حواشی زیادی در شبکه های اجتماعی شد.  سید امیر منصوری عضو هیات علمی دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران در واکنش به حواشی برگزاری حراج تهران، در حساب توییتری خود نوشت: حراج تهران از دو جهت بیگانه و برون‌زاست؛ 1.منظر اقتصادی: خریدهایی با قیمت‌های نجومی که تناسبی با بازار فروش آثار هنری و حتی عتیقه‌جات در ایران ندارد، مشکوک و هدایت‌شدگی آن از سوی مرجعی جز بازار محتمل است.2.منظر زیبایی‌شناسی: ناهمسویی‌ آثار درجه‌اول فروخته شده با یکدیگر ‏و با طبع جامعه ایران از دخالت معیارهای غیرفرهنگی در مشهورسازی گرایش‌های هنری خبر می‌دهد.

نشست اختتامیه نمایشگاه دروازه خورشید؛ بهداد پنجه زاده: عقل انسان طبیعت و اتفاقات طبیعی را فراتر از خود می داند/ حمیدرضا امامی: طبیعت بزرگترین آموزگار در مسائل ساختاری شناخت رنگ است

نشست تخصصی نمایشگاه گروهی نقاشی با عنوان دروازه خورشید با حضور بهداد پنجه زاده و حمیدرضا امامی از اساتید حوزه ی نقاشی، دکتر شهره جوادی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و جمعی از هنرمندان برگزار گردید.

مراسمات آیینی محرم در خوزستان؛ از نخل کلبی خان و شیدونه چه می دانید؟

استان خوزستان، در دهۀ محرم، به مانند دیگر استا‌‌ن‌‌ها دارای مراسمات آیینی متنوعی در هر کدام از شهرهای خود است. در ذیل به برخی از این مناسک محرم در خوزستان اشاره می‌‌کنیم.

صفحه 1 از 19 1 2 19