گردشگری، فرهنگ و تحقق سلامت معنوی
فرهنگ درون ذات انسانی است. ارزشها، آیینها، هنجارها، اعتقادات، باورهای دینی و غیردینی، فرهنگ درون رفتار انسانی است و تعاملات انسانی هم بر این مبنا شکل میگیرند.
فرهنگ درون ذات انسانی است. ارزشها، آیینها، هنجارها، اعتقادات، باورهای دینی و غیردینی، فرهنگ درون رفتار انسانی است و تعاملات انسانی هم بر این مبنا شکل میگیرند.
کارناوال، جشن یا نمایش خیابانی است که مجال و محملی برای ظهور و بروز فرهنگ عامه و خرده فرهنگ هاست.
گردشگری تامین نیاز انسانی به حرکت، جابهجایی، آرامش، و سکون است، یک نیاز درونی که در آیات و روایات اسلامی نیز بدان تاکید گشته، ماهیت فطری با آفرینش انسان دارد.
ولگردی یا گردشگری آهسته، یعنی رهاشدن در ریتم مقصد؛ تجربه زندگی با سرعت کم و عمق بیشتر؛ گسست در فرایند روزمرگی و گام نهادن بـه یک نظم بالاتر.
تصور میکنیم قصه ها و روایتها ما را از توسعه دور میکند. این وضعیت زمانی پر رنگ میشود که در گردشگری و سفر هم جای خالی آن مشهود است.
یکی از معضلات ایام نوروز بروز رفتارهای ناشناخته و آسیب زای ناشی از سفر است به طوری که متاسفانه هر سال این موضوع را به عنوان یک معضل و مشکل مطرح می نمایند.
اکوتوریسم یکی از مهمترین بخشهای در حال توسعۀ صنعت گردشگری و ده درصد از تولید ناخالص داخلی جهان، هفت درصد از بازار جهانی گردشگری و یک از ده شغل را شامل میشود.
در تعیین هدف گردشگری، خط مشی و برنامه ریزی می بایست رویکردی فرامادی ایجاد نمود تا گردشگر را در مسیر صحیح و درک معنوی والاتر یاری کرد.
ذائقه فرهنگی را عامل تعیین کننده بسیاری از رفتارهای افراد از جمله سفر رفتن می دانند. اینکه تمایلات افراد در یک جامعه برای سفر چیست؟
اکوتوریسم مهمترین گونۀ گردشگری است که با وجود اهمیت بسیار آن، در بُعد نظریهپردازی، ارتباط با سایر علوم و ماهیت دانشی خود نوعی آشفتگی عمیق ماهیتی دارد.
حق آزادی سفر در کنار دو حق آزادی عقیده و آزادی بیان از جمله حقوق بنیادین آدمی است و انسان بدان سبب که انسان است، این حقوق برایش تعریف می شود.
بی شک سفر و گردشگری امری است مقدس، حواشی مدرن و صنعتی جامعه امروزی می بایست به سوی ریشه و بنیان خویش قدم بردارد و این امر ممکن نیست مگر با نگاهی یکپارچه و کلان.
کپی رایت 1397-1400؛ کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشکده نظر است.