شکستی که معترف ندارد!/ افت 60 میلیون نفری مخاطب سینماهای ایران از دهه شصت تا کنون

تبلیغات گسترده، بازیگران سوپراستار، پردیس‌های سینمایی بزرگ و مجهز، ساخت سالن‌های سینمایی در شهرهای مختلف و دیگر موارد دهان پر کن، هیچ کدام برای نجات صنعت سینماهای ایران در مسیر جذب مخاطب کارآمد و کارساز نبودند؛ شکستی که معترفی نداشته و پشت ارقام بزرگ فروش‌های سالانه پنهان شده است، اما به شهادت اطلاعات آماری، انکارناپذیر است.

نگاهی به تصویر زن در سینمای 3 دهه اخیر ایران/ آمار جالب از واکنش شخصیت فیلم های سینمایی به خشونت

نمایش زن در سینما از آنجایی حائز اهمیت است که شخصیت­پردازی از زنان و بازنمایی هویت اجتماعی و شخصی آنها در فیلم‌های سینمایی ایرانی و به‌ویژه واکنش آنها به موضوعات و چالش‌های مهم زندگی همچون خیانت، اعتماد، استقلال فردی و اجتماعی، ظلم‌پذیری و داشتن قدرت اعتراض و … به نوعی در نگرش مخاطب نسبت به زنان در جامعه تاثیرگذار است.

سید امیر منصوری: قیمت نجومی آثار فروخته شده در حراج تهران مشکوک است

نظرآنلاین: هفدهمین حراج تهران به منظور فروش آثار هنری، عصر جمعه گذشته برگزار شد. چکش خوردن برخی آثار با قیمت های چندین میلیارد تومانی باعث بروز حواشی زیادی در شبکه های اجتماعی شد.  سید امیر منصوری عضو هیات علمی دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران در واکنش به حواشی برگزاری حراج تهران، در حساب توییتری خود نوشت: حراج تهران از دو جهت بیگانه و برون‌زاست؛ 1.منظر اقتصادی: خریدهایی با قیمت‌های نجومی که تناسبی با بازار فروش آثار هنری و حتی عتیقه‌جات در ایران ندارد، مشکوک و هدایت‌شدگی آن از سوی مرجعی جز بازار محتمل است.2.منظر زیبایی‌شناسی: ناهمسویی‌ آثار درجه‌اول فروخته شده با یکدیگر ‏و با طبع جامعه ایران از دخالت معیارهای غیرفرهنگی در مشهورسازی گرایش‌های هنری خبر می‌دهد.

نشست اختتامیه نمایشگاه دروازه خورشید؛ بهداد پنجه زاده: عقل انسان طبیعت و اتفاقات طبیعی را فراتر از خود می داند/ حمیدرضا امامی: طبیعت بزرگترین آموزگار در مسائل ساختاری شناخت رنگ است

نشست تخصصی نمایشگاه گروهی نقاشی با عنوان دروازه خورشید با حضور بهداد پنجه زاده و حمیدرضا امامی از اساتید حوزه ی نقاشی، دکتر شهره جوادی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و جمعی از هنرمندان برگزار گردید.

اطلاعیه افتتاح نمایشگاه گروهی نقاشی دروازه خورشید

به گزارش نظرآنلاین نمایشگاه گروهی دروازه خورشید زیر نظر استاد بهداد پنجه زاده، ساعت ۱۶ امروز (شنبه ۱۷ تیرماه) در گالری نظرگاه آغاز به کار می کند. در این نمایشگاه آثار هنری ۲۱ دانشجو به نمایش گذاشته می شود. اسامی شرکت کنندگان به شرح زیر است: مریم اقدم، امیرپارسا برنجیان، سارا پاتیما، فاطمه پیلتن، هانیه حسن توکلی، نسیم حیدری، کیمیا دانشور، نرجس سخا، شهرزاد شیرزاد، مبینا صالحی، مریم طوماری، مریم عباسی طهور، گلنوش عزیز حقیقی، ریحانه کزازی، هلیا ملک محمدی، رزیتا منتظر، یکتا میرعلی، ماتینا نازپرور، هستی نسل سراجی، مریم هدایتی و محیا هور ساعات بازدید از نمایشگاه گروهی نقاشی دروازه خورشید به شرح زیر است: شنبه ۱۷ تیرماه ساعت ۱۶ تا ۱۸یک شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۴ الی ۱۸ نشست اختتامیه: ساعت ۱۷ روز چهارشنبه ۲۱ تیرماه آدرس: تهران، خیابان آزادی، خیابان قریب، پلاک ۲۳ بازدید از نمایشگاه برای تمام علاقه مندان آزاد است. 

نقش ویژه زنان در مُهرهای دوره ساسانی+ مجموعه تصاویر

با وجود آن­که در مهرها استفاده از نقش­ زن روشی متداول نبوده، نمونه ­های نسبتاً محدود اما متفاوتی از مهرهای تزیین شده با نقش زن، از ایران باستان یافت شده که نشان دهنده نقش ویژه زنان در مُهرهای دوره ساسانی است.

تحلیل جامعه‌شناختی نمایشنامه سرگذشت یک روزنامه‌ نگار در دوران مشروطه

نمایشنامه «سرگذشت یک روزنامه‌نگار» در روزگار انقلاب مشروطه نوشته و اجرا شده و از تئاترهای موفق آن زمان بوده است. از این رو می‌توان پی برد که این نمایشنامه در نسبت با اجتماع و زمانۀ خود پدید آمده و به دنبال ارائه یک پاسخ معنادار به وضعیت روزگار خود است. مسئلۀ این پژوهش آن است که این اثر پرمخاطب چگونه به شرایط اجتماعی روزگار خود پاسخ داده و جهان‌بینی مخصوص خود را در واکنش به نظام طبقاتی دوران خود مطرح می‌سازد. با بررسی اجزای مختلف نمایشنامه در دو لایۀ توصیف و تشریح روشن می شود که این نمایشنامه کلیت یکپارچه‌ای را که افراد طبقۀ روشنفکر یا طبقۀ متوسط جدید به آن دست یافته‌اند روایت می‌کند. شخصیت‌های نمایش، خود نمایندگان طبقۀ مذکورند و در ساختارهای آگاهی خود به روزنامه می‌رسند و در این متن ساختار روزنامه کاویده می‌شود. در این بررسی روزنامه در کنار برخی از مفاهیم اصلی انقلاب مشروطه مانند آزادی قلم، مدافعۀ ظلم یا نهی از منکر قرار می‌گیرد. سپس کاستی‌های روزنامه و نقدهای آن هم به میان می‌آید اما سرانجام شخصیت‌های نمایشنامه در جهان‌نگری خود به رغم کاستی‌های روزنامه، به ویژه در جامعۀ ایران، نیکی‌های آن را بیشتر دانسته و روزنامه راه‌اندازی کرده و آن را توصیه می‌کنند....

ماجرای گل انار در دستان داریوش هخامنشی چیست؟/ نگاهی به نقش نمادین گلنار پارسی در کاشیکاری ایرانی

نقوش گیاهی مانند گل انار که در دورۀ ساسانی بر روی آثار مختلف اجرا شده ­اند، بعدها اساس نقوش گیاهی دوران اسلامی از صدر اسلام تا قرون ۸ و ۹ ه. ق. را تشکیل می­دهند.

صفحه 1 از 11 1 2 11