واکنش به زمزمه جابجایی بازار تهران/ سید امیر منصوری: جراحی قلب تهران یک ضرورت خطرناک است
در پی بروز زمزمه هایی مبنی بر جابجا کردن بازار تهران، برخی صاحب نظران مدیریت شهری واکنش نشان دادند.
در پی بروز زمزمه هایی مبنی بر جابجا کردن بازار تهران، برخی صاحب نظران مدیریت شهری واکنش نشان دادند.
نشست تخصصی «شهرسازی روی آب» با سخنرانی دکتر سید امیر منصوری استاد دانشگاه تهران، دکتر محمد جواد خسروی پور رییس نهاد راهبری و پایش طرحهای توسعه شهری تهران و مهندس سهراب مشهودی رییس گروه شهرسازی جامعه مهندسین مشاور برگزار می شود. به گزارش نظرآنلاین، روز چهارشنبه 1 شهریور ماه سال 1402 نشست تخصصی «شهرسازی روی آب» با هدف بررسی اثرات تثبیت جمعیت در طرح های جامعه شهری در محل گالری نظرگاه، پژوهشکده هنر، معماری و شهرسازی نظر برگزار می شود. در این نشست آقایان مهندس سهراب مشهودی رییس گروه شهرسازی جامعه مهندسین مشاور، دکتر سید امیر منصوری عضو هیات علمی دانشگاه تهران و دکتر محمدجواد خسروی پور رییس نهاد راهبری و پایش طرحهای توسعه شهری تهران به سخنرانی خواهند پرداخت. مشروح این نشست متعاقبا در وبسایت و خروجی های رسانه پژوهشکده(نظرآنلاین) و خبرگزاری بازار منتشر خواهد شد. آدرس محل برگزاری نشست شهرسازی روی آب : تهران، خیابان آزادی، خیابان دکتر قریب، شماره 23 زمان: ساعت 16 چهارشنبه 1 شهریورماه پوستر اطلاع رسانی نشست شهرسازی روی آب
آیا شهروند مؤلف شهر است یا خوانندۀ آن؟ شهر یک متن یا اثر است؛ بنابراین به تأسی از هر متن یا اثر دیگری و بنابر قاعده، باید مؤلف و خواننده داشته باشد.
علت مادی شهر، تمام مصالحی است که شهر بر بدن خود می پوشاند. از مصالح بناییِ توده های ساختمانی گرفته تا درختان، کوه ها، آب جوی ها. علت صوری اما خیلی شهره است.
در راهبرد محافظتی سواره با سرعت و بدون مانع تردد می کند و چون این امر برای پیاده خطر دارد، با ایجاد موانع سعی می شود حرکت پیاده با حودروها تطبیق داده شود.
معیار رعایت حقوق شهروندی یک اقدام پوپولیستیِ جلب رضایت عامه نیست، بلکه هر مسئله ای، مخاطب خاص و متفاوت خود را دارد که باید شناخته شود.
انقیاد تنها منع دسترسی به یک مکان نیست. عدم توجه به حقوق شهروندی مثل آزادی بیان و اندیشه و حق مشارکت در ایجاد فضاهای شهری نیز یکی از نقاط بحرانی در مدیریت است.
نتیجه رویکرد محصول محور ساختاری غرب، غفلت از روابط کیفی در ساختار کل نگر و عدم پاسخ گویی به نیازهای انسانی ایران بود که به هم شکلی منظر شهرهای معاصر آن انجامید.
با اختصاص بودجه و ساختار نظارتی و اجرایی لازم می توان پس از شناسایی اولویت های پژوهشی و دانشجویان مستعد، برای اجرایی نمودن پایان نامه آنها برنامه ریزی گردد.
اگر بخواهیم تغییری در جهت ارتقاء کیفیت مسیرهای حرکت شهرهای امروز صورت گیرد باید ریشه تعریف حرکت و ارزش های حرکت مطلوب را بازنگری کنیم.
ضعف در دستورالعمل و انحصاری کردن مدیریت شهری در قالب کالبد، نه تنها بحران در عرصه عمومی شهری را بهبود نمی بخشد، بلکه هزینه مادی و معنوی را به مردم تحمیل می کند.
در فرآیند داوری مطالعات رشته شهرسازی نیاز به دسته بندی داوران بر اساس سوابق پژوهشی و اجرایی آنان وجود دارد. تاکید بر سوابق اجرایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.